1398/4/11 سه‌شنبه
بازدید دکتر اقبالی رییس دانشگاه پیام نور استان خوزستان از مرکز اندیمشک

به گزارش روابط عمومی استان ، دکتر اقبالی رییس دانشگاه پیام نور استان خوزستان بهمراه جمعی از مدیران ستادی از دانشگاه پیام نور مرکز اندیمشک و محل برگزاری آزمون امتحانات پابان ترم بازدید نمودند و از اقدامات  صورت گرفته در زمینه رفاه دانشجویان ازجمله ساخت آلاچیق، آبنما و همچنین ایجاد فضاهایی جهت استراحتگاه دانشجویان و زیبا سازی کل دانشگاه ابراز خرسندی کردند. در این بازدید مدیران عمرانی، مالی و حراست  از روند برگزاری امتحانات و همچنین  ساختمان دانشگاه اعم از اداری و آموزشی، سایت رایانه بازدید بعمل آوردند.

در ابن بازدید دکتر اقبالی با توجه به شرایط آب و هوایی و همچنین به دلیل  گرمای شدید هوا و عدم فضای سرمایشی مناسب در برخی از فضاهای آموزشی مرکز، دستور پبگیری و تهیه ۶ دستگاه کولر را ابلاع نمودند.

همچنین مهندس طلاوری مدیر عمرانی استان  در خصوص پیگیری و تکمیل برخی پروژهای کوچک عمرانی در مرکز ، قول همکاری داد.