1399/10/30 سه‌شنبه
اختتامیه جشنواره ملی قرآن و عترت
اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور امروز به میزبانی دانشگاه پیام نور استان یزد برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان خوزستان ، این جشنواره کشوری هرسال با هدف اعتلای دانش و ایمان، تقویت اخلاق و بصیرت دینی دانشجویان، زمینه سازی انس و الفت آنان با قرآن کریم و سیره معصومین(ع) و تدبر و عمل به آن آموزه ها برگزار می شود.
در این جشنواره قریب به 5 هزار دانشجو از دانشگاه های پیام نور سراسر کشور ثبت نام کرده اند که از این تعداد 65 درصد را خواهران و 35 درصد را برادران تشکیل داده اند.
این دوره ؛ در شش بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری، مسابقات در رشته های مختلفی مانند قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء، حفظ ده جزء، حفظ بیست جزء، حفظ کل قرآن کریم، دعا، مناجات خوانی، مقاله نویسی و تلخیص کتاب، تولید نرم افزار و تولید اپلیکیشن، خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، معرق، منبت، فیلم کوتاه، طراحی پوستر،شعر، داستان نویسی و نمایشنامه نویسی برگزار شد.
اعلام نتایج این دوره از مسابقات، استان خوزستان موفق به 5مقام برتر در بین دانشگاههای پیام نور کل کشور گردید.

1-آقای حمید عبدالخانی حفظ 10جزء مقام دوم/واحد الوان
2-آقای میثم نیک صفت قرائت ترتیل مقام دوم/مرکز اهواز