1399/10/30 سه‌شنبه
تکریم از کارکنان در حال بازنشستگی
تکریم از کارکنان در حال بازنشستگی مرکز دزفول

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان خوزستان ، تکریم و تقدیر از نیروهایی که بعد از 30 سال خدمت، بازنشسته می شوند به دلایل مختلف امری واجب و ضروری می باشد، تکریم بازنشسته گان امید و انگیزه را در نیروهای فعال افزایش می دهد، چرا که نیروی فعال احساس می کند بعد از بازنشستگی رها نمی شود و قدر و منزلت او در بین همکاران همچنان پابرجاست، از طرفی نیروی بازنشسته هم احساس نمی کند که به دست فراموشی سپرده شده و از جمع همکارانی  که سالها در کنار آنها در حال خدمت بوده جدا شده است،.
 در همین راستا، و به جهت تکریم و قدردانی از سه نفر از همکاران دانشگاه پیام نورمرکز دزفول، غلامعلی مهرافشان، پروین بهشتی و زیبا خجسته مهر که در سال 1399 مفتخر به بازنشستگی شدند، با حضور ، امام جماعت دانشگاه و رئیس مرکز وکارکنان در نمازخانه مرکز مراسمی برگزار گردید و با تقدیم لوح  و هدایایی از آنها تقدیر به عمل آمد.
 در این مراسم همکاران ضمن قدردانی از عزیزان بازنشسته به ذکر خاطراتی از دوران خدمت پرداختند و بخشی از تجربیات خود را بدین شکل به نیروهای جوان تر منتقل نمودند.