1402/12/8 سه‌شنبه
حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان در مرکز اهواز.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان خوزستان، مهندس خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان خوزستان  در معیت مهندس باوی مدیر کل روستایی و امور شوراها به همراه جمعی از کارشناسان، امروز ۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ ضمن حضور در مرکز اهواز از چگونگی برگزاری کلاس های ضمن خدمت، بدو خدمت، دوره های عمومی، تخصصی شغلی، دوره های مجازی در حال برگزاری در بستر lms، ازمون های تخصصی شنبه های آموزشی و هشتمین آزمون مکاتبه ایی دهیاران بازدید بعمل اورده و رضایتمندی خود را از شیوه آموزش دانشگاه پیام نور عنوان و از عوامل اجرایی  برگزاری دوره ها تقدیر نمودند.

معاونت عمرانی استاندار در کلاس مدیریت پسماند در جمع ناظرین فنی بخشداری های استان خوزستان به ایراد سخن پرداخته و ضمن مهم خواندن امر آموزش، تداوم این مهم را در جهت ارتقای دانش سازمانی برای افزایش بهره وری نیروی انسانی و خدمت به آحاد جامعه تاکید دوچندان داشت.
مهندس خانچی  و هیات همراه با حضور در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه پیام نور مرکز اهواز ضمن تجدید میثاق با مقام والای شهداء ، به حساسیت امر انتخابات پیش رو اشاره نموده و روشنگری و دعوت عموم به مشارکت حداکثری را از اهم وظایف دانشگاه بر شمرد.