1402/12/14 دوشنبه
پیام تسلیت سرپرست دانشگاه به مناسبت درگذشت عالم ربانی آیت الله امامی کاشانی.
دکتر روح اله نخعی سرپرست دانشگاه پیام نور استان خوزستان در پیامی رحلت عالم ربانی آیت الله امامی کاشانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان خوزستان، متن پیام به این شرح است:

اذا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ

رحلت عالم ربانی و استاد برجسته اخلاق و معرفت، نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران، مرحوم حضرت آیت‌الله محمد امامی کاشانی رضوان الله تعالی علیه موجب تألم و تأثر فراوان شد.

ضایعه تاسف برانگیز فقدان حضرت آیت الله محمد امامی کاشانی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی )، مراجع عظام تقلید، حوزه‌های علمیه و بیت شریف ایشان و شاگردان و علاقه‌مندان‌شان، تسلیت عرض می‌نمایم و از درگاه ایزدمنان برای بازماندگان صبری عظیم و اجری جزیل و برای ایشان رفعت مقام و مغفرت بیکران الهی مسئلت دارم.