1403/1/14 سه‌شنبه
دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان خوزستان در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق بیانیه ای صادر کرد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان خوزستان؛ دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان خوزستان در پی حمله رژیم غاصب صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق،این اقدام را مصداق بارز جنایت جنگی و نقض آشکار قوانین بین المللی دانستند.

در این بیانیه آمده است:رژیم درمانده صهیونیستی که در چند ماه اخیر بیش از هر زمان دیگری خوی وحشیانه و دیوسیرت خود را بارها در حمله به مراکز غیر نظامی، بیمارستان ها و کشتار زنان و کودکان بی دفاع در غزه آشکار ساخته بود در تازه ترین جنایت خود اقدام به حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق نمود که قطعا این اقدام وحشیانه پاسخ سخت و پشیمان کننده ای را در پی خواهد داشت.
دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان خوزستان ضمن تسلیت به ملت بزرگ ایران اسلامی، رهبر معظم انقلاب و خانواده های داغدیده ضمن پیگیری موضوع از طریق سازمان های بین المللی، خواستار اقدام فوری،قاطع و بازدارنده در مقابل این رژیم ناقض حقوق بشر می باشند.
این حرکت ناجوانمردانه موجب خشم و انزجار بیش از پیش ملت شریف ایران اسلامی از این غده سرطانی شده و مردم همیشه در صحنه استان خوزستان مواضع محکم و قاطعانه خود را در واکنش به این اقدام رذیلانه ابراز می دارند.

١٣ فروردین ماه ١۴٠٣
دانشگاه پیام نور استان خوزستان