1403/1/29 چهارشنبه
دیدار با نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری
دیدار سرپرست دانشگاه پیام نور استان خوزستان با نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان خوزستان، دکتر نخعی سرپرست دانشگاه پیام نور استان خوزستان به همراه حجت الاسلام و المسلمین جولای مفرد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان خوزستان با آیت الله حیدری نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در روز سه شنبه ٢٨ فروردین ماه ١۴٠٣ دیدار و گفتگو کردند.
این دیدار که در دفتر ایشان صورت گرفت، آیت الله حیدری ضمن توصیه هایی به دکتر نخعی سرپرست دانشگاه، برای وی آرزوی موفقیت نمود و با تایید مزایا و کارکردهای منحصر به فرد دانشگاه پیام نور قول حمایت کامل از این دانشگاه علی الخصوص رایزنی با استاندار محترم برای تقویت جایگاه دانشگاه پیام نور در کارگروه آمایش دادند. دکتر نخعی نیز ضمن بیان برنامه ‌ها و اهداف خود در حوزه های علمی، فناوری، آموزشی و فرهنگی ابراز امیداوری کرد تا با اتکال به خداوند متعال و پیروی از منویات مقام معظم رهبری و استفاده از ظرفیت های موجود بتواند گام های موثری در مدت مدیریت خود بردارد.